تاريخ التسجيل : 31/12/1969
| موضوع: مكرونه بالصلصه و الزيتون والفلفل و المشروم الإثنين أبريل 11, 2011 7:52 am | |
| اولا : اسلقى المكرونه وبعدين صفيها واشطفيها ثانيا: اضربى طماطم فى الخلاط وبعدين صفيها كويس قطعى زيتون اسود قطع صغيره وفلفل قطع صغيره وبصل و مشروم ثالثا :ضعى حوالى مقدار 4 معالق زيت فى حله ثم شوحى البصل لحد ما تحسى انه دبل ثم ضعى الفلفل وبعدين الزيتون و المشروم فى الاخر يتشوحوا كلهم مع بعض ضعى ملح حسب الطلب وفلفل أسود علشان يديها طعم ونكهه لكن مش كتير رابعا : ضعى الصلصله عليهم بعد التشويح وسيبيها تغلى كويس اوى لحد ما تحسى انها تقلت وبعدين تقدميها على المكرونه[url] [/url] | |
|