تاريخ التسجيل : 31/12/1969
| موضوع: السمك المحشي الإثنين أبريل 11, 2011 8:01 am | |
| قولت انهارده أغير من كتابة الحلويات واعمل اكله سمك
بس قبل ماكتبها اللي بتحب السمك لازم تقول رأيها في الطريقة دي حلوة ولا لأ
لأني بصراحة زهقت من السمك المقلي وقلت أجرب الطريقة دي
أتفقنا يا بناويت يا قمامير
المقاديــــر
نصف كيلو خضراوات مشكلة بازلاء. جزر. بطاطس. طماطم سمك غير مقطع الكمية اللي انتي عاوزاها كوب أرز مسلوق 4 ملاعق ثوم مطحون توابل حسب الرغبة ملح ليمون
الطريقـــة
تقطع الخضراوات وتُقلى على النار بقليل من الزيت ثم يضاف إليها بعض الماء وتبقى على نار هادئة بعد أن تُغطى حتى تنضج و تمزج مع الأرز المسلوق ويضاف إليها الملح ينظف السمك جيدا ويملح و يتبل بالثوم والتوابل وعصير الليمون يتم حشو السمك بمزيج الخضراوات والأرز بإدخال الحشو من الشق الموجود في بطنه ويلف جيدا و يترك بالفرن لمدة نصف ساعة حتى ينضج بعد النضج يوضع في طبق التقديم ويزين بالخضراوات والليمون
بالهنا والشفا[url] [/url] | |
|